Groepen

Groepen

HEB JE IETS TE VIEREN?

GrOEPEN

ORTAM is een fantastische plek voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, babyshowers of andere feestelijke momenten. Reserveren via de website kan tot 12/14 personen bij locatie ORTAM BBQ DEKUIP/ORTAM EXCLUSIVE DINING/ORTAM BBQ RIJNHAVEN. Het kan ivm beschikbare tafels dat de gasten verdeeld worden over meerdere tafels bij elkaar. Bij ORTAM EXCLUSIVE DINING hanteren wij vanaf 10 personen een groepsmenu. Wilt u meer informatie/reserveren voor meerdere personen? Mail dan naar groepen@ortambbq.nl en vraag naar de mogelijkheden. Het meebrengen van een eigen taart is mogelijk alleen vervalt bij ons BBQ restaurant het inclusief dessert en bij ons ALACARTE restaurant servieskosten.

B BQ

R D

ORTAM BBQ

Is het ALL YOU CAN BBQ restaurant van Rotterdam. Beide restaurants zijn bij uitstek het restaurant voor de vleesliefhebbers. Met een grill aan tafel, gevuld met houtskolen, kunt u onbeperkt genieten van een ruim assortiment aan vlees- en visgerechten, welke u zelf kunt bereiden. Ook zijn er huisgemaakte mezzes, vers brood, soep, groentes, verse friet rijst & sauzen. Deze kunt u zoveel bestellen als u wilt via een geavanceerd bestelsysteem. Het personeel biedt typische mediterrane gastvrijheid, de sfeer is huiselijk, luxueus en dynamisch en onze bar maakt uw avond onvergetelijk met heerlijke cocktails, mocktails, limonades & frisdranken! Alle producten zijn 100% halal.

Reserveren
SHARED DINING: THE PERFECT MATCH FOR A GOOD DATE

EXCLUSIVE DINING

ORTAM EXCLUSIVE DINING is het a la carte restaurant op de 1e verdieping bij locatie DE KUIP. Je kunt hier heerlijke gerechten bestellen van de menukaart en deze delen; shared dining. Het restaurant is sfeervol, luxueus ingericht en heeft een exclusieve uitstraling. Ook in dit restaurant zijn alle producten 100% halal. De menukaart is opgedeeld in verschillende delen; meat, fish, greens, sides & sweets. Alle gerechten zijn gemaakt om te delen, zodat je alles kunt proeven. Er zijn prachtige bijpassende wijnen en spannende cocktails en mocktails. Bekijk snel de menukaart!

T AM