Groepen

HEB JE IETS TE VIEREN?

GrOEPEN

ORTAM is een fantastische plek voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, babyshowers of andere feestelijke momenten. Reserveren via de website kan tot 12/14 personen bij locatie ORTAM BBQ DEKUIP/ORTAM EXCLUSIVE DINING/ORTAM BBQ RIJNHAVEN. Het kan ivm beschikbare tafels dat de gasten verdeeld worden over meerdere tafels bij elkaar. Bij ORTAM EXCLUSIVE DINING hanteren wij vanaf 10 personen een groepsmenu. Wilt u meer informatie/reserveren voor meerdere personen? Vul dan het contactformulier in via de button hieronder, wij zullen dan contact opnemen!. Het meebrengen van een eigen taart is mogelijk alleen vervalt bij ons BBQ restaurant het inclusief dessert en bij ons ALACARTE restaurant servieskosten.

Neem contact op

Direct contact opnemen  B BQ

  R D

  ORTAM BBQ

  Is het ALL YOU CAN BBQ restaurant van Rotterdam. Beide restaurants zijn bij uitstek het restaurant voor de vleesliefhebbers. Met een grill aan tafel, gevuld met houtskolen, kunt u onbeperkt genieten van een ruim assortiment aan vlees- en visgerechten, welke u zelf kunt bereiden. Ook zijn er huisgemaakte mezzes, vers brood, soep, groentes, verse friet rijst & sauzen. Deze kunt u zoveel bestellen als u wilt via een geavanceerd bestelsysteem. Het personeel biedt typische mediterrane gastvrijheid, de sfeer is huiselijk, luxueus en dynamisch en onze bar maakt uw avond onvergetelijk met heerlijke cocktails, mocktails, limonades & frisdranken! Alle producten zijn 100% halal.

  Neem contact op

  Direct contact opnemen   Reserveren
   SHARED DINING: THE PERFECT MATCH FOR A GOOD DATE

   EXCLUSIVE DINING

   ORTAM EXCLUSIVE DINING is het a la carte restaurant op de 1e verdieping bij locatie DE KUIP. Je kunt hier heerlijke gerechten bestellen van de menukaart en deze delen; shared dining. Het restaurant is sfeervol, luxueus ingericht en heeft een exclusieve uitstraling. Ook in dit restaurant zijn alle producten 100% halal. De menukaart is opgedeeld in verschillende delen; meat, fish, greens, sides & sweets. Alle gerechten zijn gemaakt om te delen, zodat je alles kunt proeven. Er zijn prachtige bijpassende wijnen en spannende cocktails en mocktails. Bekijk snel de menukaart!

   T AM