About us

oUR sTORY

oUR sTORY

B BQ

ALL YOU CAN BBQ / A LA CARTE

gooD VIBE WITH LOVE

Het ALL YOU CAN BBQ restaurant van Rotterdam opende haar deuren in 2017 aan de Hillelaan, genaamd ORTAM BBQ RIJNHAVEN. Wegens groot succes kwam er in 2020 een tweede, ruimere locatie bij, aan het Cor Kieboomplein, genaamd ORTAM BBQ DE KUIP. Beiden restaurants zijn bij uitstek hèt restaurant voor de vleesliefhebber. Met een grill aan tafel, gevuld met echte houtskolen, kunt u onbeperkt genieten van een ruim assortiment aan vlees- en visgerechten, welke u zelf kunt bereiden. Maar ook huisgemaakte mezzes, vers brood, soep, verse groentes, friet, rijst & sauzen kunt u zoveel u wilt bestellen via een geavanceerd bestelsysteem. Het personeel biedt typische mediterrane gastvrijheid, de sfeer is huiselijk, luxueus en dynamisch en onze bar maakt uw avond onvergetelijk met heerlijke cocktails, mocktails, limonades & frisdranken! Alle producten zijn 100% halal.

Menu

R D

ORTAM BBQ DE KUIP is sinds kort voorzien van een gloednieuw restaurant op de 1ste verdieping, waar u a la carte kunt eten volgens een ‘shared dining concept’. Heerlijke, bijzondere gerechten om te delen, met een knipoog naar de turkse keuken. Mooie wijnen, interessante cocktails & mocktails, een extravagante inrichting en uiterst gastvrij personeel is wat u zult ervaren bij ORTAM EXCLUSIVE DINING.

Reserveren
BBQ: THE PERFECT MATCH FOR A GOOD DATE

ORTAM staat voor beleving en focust zich op kwaliteit van de producten, uitstraling en sfeer van het restaurant, liefde en welzijn voor haar medewerkers en gasten. Het interieur is geïnspireerd op luxueuze horecaondernemingen in grote steden wereldwijd. De keuken is een knipoog naar de Turkse & Mediterraanse gerechten.

Menu

t am